Fårö – Bland raukar och lamm

ännu en magisk ö
Om Gotland är en magisk ö så är Fårö än mera magiskt med de karga stränderna, de märkliga raukarna och de agtäckta lammhusen. Resmålet och aktiviteterna som ingår gör denna tur till en höjdare på företagets kick-off eller incentiveresa. Buss med guide hämtar gruppen vid hotellet för att styra norrut mot Fårösund och Fåröfärjan. Vi blandar trevliga aktiviteter med att njuta av Fårös säregna natur och avslutar med middag.
Under vår tur genomför vi en lagtävling i några enkla grenar. Uppgifter som kräver delaktighet av samtliga, klurighet och utnyttjar naturens förutsättningar. Vinnande lag får ett smakfullt lokalproducerat pris under middagen.
Ett stopp för kaffe eller förfriskningar gör vi bland raukarna vid Digerhuvud eller Langhammars. Här får man ”försvinna iväg” för att leta fossiler eller bara njuta av vågskvalpet lutad mot en rauk.

Efter några finalgrenar i tävlingen avslutar vi på Gåsemora Gård med en grillbuffé intill det agtäckta lammhuset. Har vi valt grillning bland raukarna garanteras alla ”fönsterplats” mot solnedgången.
Kom ihåg att vi anpassar upplevelserna efter era behov och tar hand om hela ert arrangemang eller konferens. Kontakta oss för förslag eller offert.

Boka gärna till
• Guide
• Underhållning
• Dryckespaket

Back  Tillbaka till Aktiviteter