Referenser

Fina ord från våra några av våra kunder.

"Skriver med anledningen av den Kick-Off vi genomförde hos er. Det har aldrig haglat in så mycket superlativ som nu. Samtliga är otroligt nöjda och aktiviteter som badtunnor och kräftskivan går till 4C historien!! Det som jag uppskattade var (som hade insikt i programmet) var såklart även hur du/ni hela tiden skapade/bjöd på det lilla extra! Det skapade hela tiden en otroligt positiv atmosfär som även finns på kontoret idag! Så igen, ett mycket mycket stort tack för de otroligt fina dagar som ni anordnade för oss den 17-19 aug på Gotland 2011. Enligt vår VD en av de bästa Kick-Off någonsin"

Varma hälsningar från Hanna och oss på 4C Strategies!

Wasa Kredit
Jag vill börja med från min och mina kollegors sida framföra ett STORT TACK till dig och alla dina mannar för det otroliga evenemanget ”Uppdrag Gotland”.
Det vi fick ta del av under helgen var helt kanon från start till mål. Att mötas av dessa coola bilguider, som med hjärtat på rätt plats, guidade oss genom stock och sten och bjöd på sig själva var helt fantastiskt.

Planeringen av evenemanget var super och gav oss möjligheten att få ta del av saker som inte kunnat förespåtts. Jag vill också trycka lite extra på det att ni faktiskt erbjöd er att köra en buss 06:45 för ett morgondopp som uppskattades väldigt mycket av de som åkte iväg samt möjligheten för oss att få ta del av "täckating".

Vi är otroligt nöjda med allt och har varma minnen efter möte med er alla. Åter igen, ett stort tack till er för ert engagemang och det vi fick vara med om.

Hälsa alla och ha det gott!

Birgitta Norholm

Wasa Kredit AB/ITKanal 5
”Jättestort tack för ett otroligt bra och välordnat evenemang. Trots det ½-timmes långa skyfallet under varpakastningen fanns det inga sura miner. Alla - och då menar jag verkligen alla - tyckte att det var en helt fantastisk eftermiddag och kväll. Att sitta på höbalar på väg till ladan var verkligen lyckat. Sedan hela upplägget i ladan var mycket uppskattat, för att inte tala om maten. Den var helt sagolik. Även de som normalt inte tycker att lamm är det godaste, kom efteråt och sa att det smakade oerhört bra.
Ett stort tack än en gång från oss alla på kanalen.”


Eniro
"Tack för en fantastisk dag med dig och "gubbarna" på ett Gotland som visade sig från sin absolut bästa sida! Ni överträffade våra förväntningar med råge. En perfekt avslutning på en kort, intensiv och härlig upplevelse."
Test
Rehab Kliniken:
”Det var en fantastisk upplevelse att få bada bastu mitt ute i naturen. Det kändes magiskt att sitta inne i den varma och fräscha bastun och samtidigt titta ut över vattnet i Blå Lagunen, för att sen lagom varma få slänga sig i det kalla vattnet. Detta var en överraskning för alla kolleger och jag kan lova att ingen blev besviken. Så, tack från oss på Rehabkliniken genom Iris.”Hälsocentralen Kalmar
"Hela personalstyrkan var synnerligen nöjda. Evenemang Gotland hade smyckat mina förslag på ett föredömligt sätt. Det var hög servicenivå och väl genomtänkt. Sättet att använda lokalbefolkningen upprepades flera gånger och förhöjde definitiv arrangemanget. Vi lever länge på detta."

Info Care:
”De flesta var mycket stolta över att ha klarat av den långa, tuffa cykelturen och de kluriga uppgifterna. Mycket uppskattat var både travloppen och crosscartkörningen, det var häftiga upplevelser för alla. Och den slutliga belöningen med badtunna och bastu. Vid halv elva på kvällen så tvingade jag upp de sista ur tunnorna för att åka hem, hade de fått bestämma skulle de nog suttit kvar hela natten. :-) Mycket skratt och trevlig gemenskap. Det var verkligen en mycket lyckad resa var vi alla överens om och vi röstade enhälligt fram ett betyg 5 av 5 möjliga.


Bokningsbolaget
”Vi vill bara tacka dig för en sjukt härlig och rolig helg som vi sent kommer glömma!”